PETROMAX

Petromax on tulen ja valon sekä ulkoilmakokkaamisen ja eränkäynnin synonyymi. Petromax on tuotemerkki kaikille, jotka nauttivat ruuanlaitosta ja luonnossa olemisesta.

Petromaxin filosofiana on nähdä perinteissä, innovaatioissa ja laadussa niille kuuluvat arvot, jotka toimivat motivaationa merkin kehittämiselle ja uusien ideoiden tuomiselle ulkokeittiöön ja retkeilyn harrastajille.

Vuosisatojen ajan koetut tunnelmat ja taidot tulen sekä valon suhteeseen luovat lähestymistavan ja intohimon tuotteisiimme, niiden kehittämiseen ja testaamiseen, jotka yhdessä käyttäjien innostuksesta muodostavat vankan perustan perinteiselle tuotemerkillemme. Vuoden jokaisena päivänä Petromax-tiimi on nöyränä, mutta ylpeänä, antamassa panoksensa, jotta seikkailijat ja maailmanmatkaajat voivat kokoontua tuotteittemme valossa jakamaan kokemuksiaan ja nauttimaa luontoelämyksistä.